ingekomen post:  

Gepubliceerd op 03-11-2015

03-11-2015

Zeer geachte heren Dré en Ralph van Papa Dré’s Dixie Paraders!

Mijn echtgenote en ik hebben enorm genoten van jullie optreden tijdens de begrafenis van (ook onze vriend!) Paul Sprakel op 29 oktober j.l. op de natuurbegraafplaats Bergerbos in St. Odiliënberg. En ik ben er van overtuigd, dat wij beslist niet de enigen waren die jullie optreden zo zeer hebben gewaardeerd! Zeer wel passend bij Paul en wellicht later ook bij mij, maar ik hoop van harte, dat dit in lengte van jaren nog niet nodig zal zijn!

Zoals beloofd zal ik foto’s toesturen. Omdat ik de keuze liever aan jullie zelf laat, welke van de vele foto’s jullie zouden kunnen gebruiken voor verdere bewerking, heb ik alle foto’s die ik heb gemaakt op een cd gebrand. Die zal ik separaat Dré toesturen.

Toen ik van jullie hoorde, dat jullie inmiddels al twee cd’s hebben uitgebracht, heb ik ons cd-bestand eens nagezocht, en zo kwam ik warempel de cd “Second Opinion” tegen van Papa Dre’s Dixie Paraders. Wij hebben er na de begrafenisdienst weer van genoten. Indien mogelijk zou ik graag ook de tweede cd willen kopen. Graag hoor ik hoe dat verwezenlijkt zou kunnen worden.

Mede namens mijn echtgenote hartelijke groeten en wellicht tot weerziens, wanneer en waar dan ook! En “keep parading!!!”

Ben J.G. Roncken

 

Nieuwsbrief

Mis niets meer, meld je nu gratis aan.